Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

Silvio, Vice i amb la primavera al fons, Houllebecq

perejoanpons | 19 Febrer, 2019 10:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La veritat, sembla primavera. Aprofitem. Com més va, més pens que Silvio de Sorrentino és un gran film a bocinets. Ja no sobrevola la cartellera, però me sembla un film que apareix i apareix de forma recurrent. El vicio del poder és un compendi-embrió del que avui són les fake news, la desinformació en el seu màxim esplendor. Un film excel.lent, i més en versió original. Però res supera les tres primeres pàgines del llibre Sérotonine, editat per Flammarion. Seguesc pensant que Houllebecq és el gran visionari de la societat post-evertything en estat inflamable (tant de bó encara quedàs alguna cosa d'aquella societat líquida) de la que tots fem part. Abracabrante!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb