Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

Galeano com antídot

perejoanpons | 27 Juliol, 2016 09:54 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Mentre assisteixes estorat a una Europa del no assetjada per la barbàrie però sense gaires respostes, ni il.lusions, ni grans somnis més enllà de fer respectar el dogma del dèficit i el deute públic, mentre un impostor mentider mobilitza i polaritza els Estats Units, mentre la paciència de tothom s'esgota esperant que un personatge que es va declarar guanyador de les eleccions mogui un dit i deixi la seva casa de vacances anual monclovita, mentre tot això passa m'ha tocat fer els anys. Ja saben, un everest. Com antídot, el cazador de historias, de Galeano. Altament recomanable...

Submissió, puresa, olivier rolin

perejoanpons | 21 Juliol, 2016 22:41 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Lectures impactants d'aquests mesos. Soumission, del provocador + irreverent Houllebecq. Purity, puresa, de Jonathan Franzen. I darrerament no he pogut trobar cap dels darrers llibres del senyor Olivier Rolin. Hauré de visitar Amazon. Per cert, un jovenet de menys de 30 anys ha meravellat Avinyó amb la mítica versió teatral de 2666, del mestre Bolanyo. Moments apassionants, lectures més que interessants.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb