Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

¿I vostè quants de seguidors té a twitter?

perejoanpons | 22 Gener, 2013 16:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Hom escriu a un blog per parlar de twitter. No tenim remei, efectivament. Però és xocant saber que es publicita amb 140 mots l'execució de desenes de persones a una planta de gas a Argèlia. ¿No està vostè a twitter? Idò se n'ha assabentat massa tard. ¿Vol vostè saber a on entrenarà Guardiola l'any que ve? Es faci un compte a twitter, perquè és allà a on se n'ha fet l'anunci oficial. 140 mots per explicar el món. Aquesta setmana rellegesc L'Esprit des Lumières, de Todorov, i no sé si mescla bé amb els 140 mots que he de fer a diari per estar en el món. Avui un amic m'ha donat una bona notícia. Ha perdut el mòbil, no té whatsapp, no pot rebre trucades, i m'ha anunciat que és meravellós rebre trucades a casa, amb un simple telèfon fixe, aferrat a la paret mitjançant un cable. Té raó. Fins el pròxim anunci d'aquesta societat en alerta i en directe. Ara només manca saber per twitter d'on punyetes surten els 22 milions d'euros de Mr. B. 140 mots són més suficients. Esperem que ens ho resolgui una piulada màgica.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb