Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

No es preocupi, que això s' arregla fent pagar els immigrants

perejoanpons | 01 Setembre, 2012 11:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Hom comença el setembre igual d'estorat que fa dos mesos, quan ens van contar allò de que no hi havia rescat, que era un ajut només als bancs quebrats i podrits com Bankia. Avui ja estam a punt pel rescat i ens presenten cortines de fum com llevar targetes a les persones immigrants. D'acord, vostès que governen han decidit fer pagar més els que menys tenen, i això m'ho deixa honestament més fàcil. Perquè fan vostès exactament el contrari amb els que més tenen. Segueixen bonificat impostos de patrimoni i en canvi exclouen persones que en molts de casos fan feines en negre per a persones i empreses de gent benestant. Al final la paradoxa és escandalosa. Pago en negre a un que no té papers, faig beneficis i me bonifiquen per l'impost del patrimoni, pago la mateixa benzina tant si tenc un Porsche que un utilitari i a més un immigrant al que jo pago en negre acaba finançant la meva sanitat. I el millor de tot, tots aquests turistes que utilitzen el nostre territori no han de pagar cap taxa ecoturística malgrat que consumeixen territori, aigua, carreteres, serveis, etc. De veres, un món senzillament inaguantable. Per cert, que en diu l'esglèsia de marginalitzar a la gent que menys té. Això si, es pot llevar una targeta a un immigrant, concertar amb l'opus i ser un bon cristià, seguir anant a missa i tenir l'ànimma en pau. Jo en canvi que som menys catòlic que tots aquests que ens donen lliçons morals me entra una vertadera vergonya personal. Per favor, ens rescatin d'una vegada que del contrari ens assassinaran el poquet que hem avançat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb