Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

Obama, immigrant i mal venedor del seu país

perejoanpons | 07 Abril, 2011 08:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

¿Algú ha vist el discurs del Caire d'Obama? Algú ha vist els discurs d'Obama a Berlín? Quin immigrant aquest Obama, un venedor pèssim, un venedor que no representa el seu país.

A la sala, ni una persona. Ni un aplaudiment. Res, un farsant.

Jo també som immigrant. He treballat a França i a Suïssa. He fet feina a Àfrica. Si, som immigrant. Però no és per ser immigrant que una persona ven millor o pitjor un producte, encara que així ho pensin alguns en aquesta terra.

El segle XXI és el segle del coneixement, és el segle del mestissatge, és el segle de la capacitat de transformar el món de de la diferència. El qui no ho entengui (en al.lusió per a hotelers que fan declaracions fora de lloc), no té futur en un món que s'ha fet més petit, i en el que el temps s'ha escurçat.

Jo, som un immigrant....d'un planeta sense fronteres. Som un planeta d'immigrants, ¿que encara no ho hem entès?

 Pd: Jo, immigrant a Tailàndia...

Obama, immigrant i mal venedor del seu país

perejoanpons | 07 Abril, 2011 08:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

¿Algú ha vist el discurs del Caire d'Obama? Algú ha vist els discurs d'Obama a Berlín? Quin immigrant aquest Obama, un venedor pèssim, un venedor que no representa el seu país.

A la sala, ni una persona. Ni un aplaudiment. Res, un farsant.

Jo també som immigrant. He treballat a França i a Suïssa. He fet feina a Àfrica. Si, som immigrant. Però no és per ser immigrant que una persona ven millor o pitjor un producte, encara que així ho pensin alguns en aquesta terra.

El segle XXI és el segle del coneixement, és el segle del mestissatge, és el segle de la capacitat de transformar el món de de la diferència. El qui no ho entengui (en al.lusió per a hotelers que fan declaracions fora de lloc), no té futur en un món que s'ha fet més petit, i en el que el temps s'ha escurçat.

Jo, som un immigrant....d'un planeta sense fronteres. Som un planeta d'immigrants, ¿que encara no ho hem entès?

 

Punyeta, m'han llevat el mercat ecològic!

perejoanpons | 06 Abril, 2011 10:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Punyeta, aquí no hi havia un mercat ecològic? No hi havia un espai on jo comprava les meves patates, tomàtigues i pebres a productors locals? L'han canviat de lloc? Estan de vacances? I ara a on vaig a comprar producte fresc i ecològic?

Alguns reclamen que la plaça dels Patins torni a ser simplement un desert de ciment, de nou. Bé, jo preferesc fer-hi les meves compres el dissabte al matí, com he anat fent des del principi de la seva existència.

Veurem...

PD:Una platja de Tailàndia, molt abans del Tsunami.

 

 

Punyeta, m'han llevat la tele!

perejoanpons | 05 Abril, 2011 07:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Esper no haver de sentir aquesta conversa en el futur, però mai se sap.

-Ara que la TDT ens havia fet arribar a les nostres llars transparència, independència i periodisme del de bon de veres, ara que la TDT consolida una oferta eminentment privada, ara que la TDT arracona les televisions amb caràcter de servei públic anegades dins un magma intrascendent, mira per on i m'han llevat la meva televisió, la que parlava la meva llengua, la que contava el que passa aquí, la que costava menys de 10 milions d'euros. Mira per on, m'han llevat una part del meu jo. Mira per on, en lloc de televisió de Mallorca, hauré de mirar altres canals amb logos d'animalets i propostes que no tenen res a veure amb jo.

 

PD Al Congo, fa uns anys....

Punyeta, m'han llevat el carril bici...

perejoanpons | 04 Abril, 2011 11:11 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

-Punyeta, m'han llevat el carril bici. M'han llevat un transport innovador. M'han llevat una nova forma de vida, m'han llevat una nova manera de circular.

Esper que aquestes converses no les tenguem després del 22 de maig. Perquè, en cara que sembli curiós, no tot és el mateix. És com el món del "fumbol". Es tracta de guanyar, però hi ha ben moltes maneres de fer-ho.

Jo, de moment, em quedo amb la bici.

PD: fa uns dies, a les avingudes.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb