Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

Obama o McCain? Palin!

perejoanpons | 30 Setembre, 2008 15:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Si anau al cercador del New York Times quedareu estorats...la primera paraula que cerca la gent quan visita el diari és la de la candidata republicana Palin. Ni Obamas ni McCain. Ben sorprenent...o no tant?

Tuenti

perejoanpons | 22 Setembre, 2008 20:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Fa temps que no escric al blog. No en sé els motius, la veritat. Però Retorna el mes de setembre i em torna a fer ganes ser visible. Avui m'han parlat d'una nova eina d'intercanvi entre gent jove que sembla que fa furor a tot arreu. I jo no en sabia res, la veritat. Sembla que és el facebook versió espanyola però per als més jovenets, de moment, perquè sembla que això està arribant també a la gent més adulta. La primera reacció és cony, t'estàs fent vell. Però l'altra és la de reaccionar al tsunami de gadgets als que podem participar per fer part de les anomenades xarxes socials. Fins a on podem arribar? A quantes xarxes o networks pots estar adscrit? Quants espais podem alimentar de manera regular? La veritat, no ho sé, però aquest Tuenti m'ha cridat la curiositat perquè veig que les xarxes es multipliquen com els bolets. Tenen sostre? Jo crec que si, i em penso que algunes també patiran amb la crisi actual.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb