Això no és un blog! Pere Joan Pons Sampietro

Idees, intercanvi, crítiques, propostes, i un poc de tot. Un lloc lliure de reflexió i d'opinió. Perquè les idees no es perdin pel camí....

Fira del llibre, temps de lectures

perejoanpons | 31 Maig, 2008 18:41 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ahir es va obrir la fira de llibre al Born de Palma. Vaig fer-hi una passejada curta per la tarda i he aprofitat per compartir amb vosaltres els dos darrers llibres que he llegit. No sé perquè però he llegit a dos autors que comencen amb K. De Klima he acabat "Un estiu d'amor", i de Kadaré, "Avril brisé", que imagin està traduit amb un "Abril trencat" o alguna cosa similar. Per tant, si no sabeu que comprar aquests dies, o si estau a la recerca de títols i d'autors, aquí van dues propostes. Dos autors coneguts, però que tenen una producció suficient per trobar alguna cosa que encara no hàgiu llegit. Bona lectura i bon cap de setmana! Per cert, us faig arribar una foto d'un vell bar que es deia "el cielo" i que ara ja no record el nom que té...

Back als blogs...aquesta vegada serà per sempre?

perejoanpons | 30 Maig, 2008 16:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui és un gran dia, o a mi almenys m'ho sembla. Torno a escriure a un blog, torno a tenir un blog, torno a sentir ganes de participar d'aquest univers que vaig deixar abandonat ja fa uns mesos. D'un blog col.lectiu he decidit passar a un tros de jo que us contarà detalls de la política i del que a mi m'interessa. Veurem si em durarà l'aventura més que les darreres vegades. De moment, començam modestament. A veure com seguirà el cap de setmana.

Enhorabona!

perejoanpons | 30 Maig, 2008 16:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Si pots llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Rep una cordial benvinguda!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb